Wróć

Fiorentina Restauracja

Kuchnia

  • menu mięsne
  • menu wegetariańskie

Podstawowe informacje

  • Rok założenia
    2017
  • Szef Kuchni
    Robert Koczwara
  • Architektura
    ORB Studio
  • Restaurator
    Radosław J. Fronc

Dane adresowe

Adres

Grodzka 63

Zobacz współrzędne

Menu restauracji

  • Menu A

    1. Domowy twaróg/gruszka /burak/palona czekolada
    2. Cielęcina/majonez rozmarynowy/polówka wiązkowa/grasica
    3. Ravioli; długo gotowana łopatka z dzika/orzeszki pini/ brusznica /rozmaryn
    4. Jagnięcina/fasola jaś/szczypior/esencja z suszonych grzybów
    5. Czekolada/tonka/rokitnik
  • Menu B

    1. Kalarepa/orzech włoski/kozia gorgonzola/burak
    2. Ziemna gruszka/słonecznik/jabłko/popiół z cebuli
    3. Ryż carnaroli /esencja grzybowa/jajko sous vide/złoto jadalne
    4. Bakłażan/warzywny demi glace/konfitura z pomidorów/ciecierzyca
    5. Kokos/bergamotka/mascarpone/limoncello

Zapisz się do newslettera!


Weź udział w największym polskim święcie kultury koktajlowej, spędź czas przy barze z bliskimi i znajomymi!